Musik | Kleerup och Sabina Ddumba släpper låten ”Carry On”

Av den 9 maj, 2016

Producenten, musikern och låtskrivaren Kleerup har tidigare gjort flera prisade samarbeten med några av Sveriges största artister som Robyn, Titiyo och Lykke Li. I ett unikt samarbete släpper Kleerup nu tillsammans med hyllade stjärnskottet Sabina Ddumba låten ”Carry On”. Poplåten handlar om att våga visa mod, bryta mark och att välja sin egen väg.

”Sabina är världens bästa och det har varit väldigt kul att jobba med henne. Hon har en fantastisk röst”, säger Andreas Kleerup

”Det händer saker hela tiden när man jobbar med Kleerup och det är roligt tycker jag. Han är ett geni”, säger Sabina Ddumba

Låten ”Carry On” är även ledmotivet till Volvo Cars nya reklamfilm för Volvo V40. Senare i år kommer Kleerup att släppa mer musik från sin kommande skiva.

Låten ”Carry On” släpps idag och finns att lyssna på här!

Andreas Kleeup
Med utmärkelser som Årets Producent och Årets Kompositör samt flera internationella hits och samarbeten är Kleerup ett av Sveriges främsta musikgenier. Under året som gått har Kleerup dessutom gjort sig ett bredare namn i och med sin medverkan i Så Mycket Bättre på TV4. Nu senast har han dessutom setts på den hyllade miniturnén tillsammans med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco.

Sabina Ddumba
Med hits som Not too Young och Effortless har Sabina Dumba tagit Sverige med storm med sin unika röst. Sabina Ddumba valdes dessutom i år till Årets Nykomling på både P3 Guld och Grammis.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login