Musik | Joshua Radin och Måns Zelmerlöw släpper singel tillsammans

Av den 18 augusti, 2016

Joshua Radin avslutade sin Europaturné med två slutsålda konserter på Södra Teatern i februari med sitt senaste album ”Onward and Sideways” i bagaget. Nu är han åter aktuell med singeln ”Belong” som han spelat in tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Joshua är som bekant en flitig Stockholms besökare och har under sina resor dit alltså bekantat sig med självaste Måns Zelmerlöw. Tillsammans har de spelat in en ny version av Joshuas låt ”Belong” som släpps den 19 augusti. På lördagen den 20 augusti gör Joshua och Måns en ett exklusivt framträdande tillsammans på TV4’s sommarkrysset.

”Måns and I have known each other for years so it was great to have him sing with me on ”Belong”, I hope the Swedish people like this new version as much as we do.” – berättar Joshua.

Joshua Radin är aktuell med nytt album senare i år som innehåller tio egenkomponerade låtar, inspelade och producerade av Joshua själv i hemstaden Los Angeles.

Joshua blev ett känt namn i Sverige redan 2009 då hans första album ”Simple Times” släpptes och singeln ”I’d Rather Be With You” toppade radiolistan. Sedan dess har han blivit en flitig Sverige besökare och har samarbetat med våra svenska stjärnproducenter och artister; Rami Yacoub, Kristoffer Fogelmark, Måns Lundberg och Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw är aktuell med nya singeln “Hanging On To Nothing” som släpps fredagen den 26 augusti. Låten är producerad av Arvid Ångström och Isac Herdegård och är andra singeln från kommande albumet som släpps i november. Måns har sedan Eurovision haft framgånger i flera länder, och är idag topp 10 på radio i Frankrike och etta i Polen med låten ”Fire In The Rain”. Kommande halvåret kommer bli intensivt för Måns som kommer göra promotion för sitt album både här hemma och i stora delar av Europa.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login