Musik | jCoke släpper ett unikt atmosfäriskt house album “Say It Loud”

Av den 3 juli, 2015

Den svenska oberoende artisten jCoke släpper sitt 3:e tredje album, vilket är en mycket lovande samling av atmosfäriska house låtar. Albumet innehåller åtta spår som passar i olika sammanhang, såväl på nattklubben som tillsammans med vännerna hemma.

Musiken är full med oväntade vändningar och översökningar. Det är en atmosfärisk känsla i musiken och man kan lätt låta sig drömmande flyta med i tonerna. Tongångarna är house men är inspirerade av andra geners inom dansmusiken.

Detta är den tredje releasen som skiljer sig från tidigare alster. jCoke är en artist som gillar att skapa musik i olika genres och han gillar att skapa en annorlunda house musik som riktar sig till den lite bredare musiksmaken och han tycker om stora bastrummor och rytm som låter mycket – ”Say It Loud”.

jCokes rötter är i Stockholm och han växte upp med 80 och 90-tals musik som har influerat hans musik. Det kan också höras i detta album. Albumet kommer att vara tillgängligt den 15 juli 2015 i mer än 95 digital musik platser som t.ex. Spotify™ and iTunes™ världen över.

Förhandslyssning här>>

Musik Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login