Musik | Jakob Karlberg släpper uppföljare till succésingeln ”Fan va bra”

Av den 6 augusti, 2015

20-åriga Jakob Karlberg från Alingsås tog hela Sverige med storm när han i våras debuterade med låten ”Fan va bra”. Låten omnämndes fort som en av sommarens stora plågor och har under sommaren legat topp 10 på både radio och Spotify där den streamats över 13 miljoner gånger.

Förutom att TV-debutera i Allsång på Skansen inför 1,6 miljoner tittare har Jakob också hunnit med att gästa Lotta på Liseberg och spela in nytt material i studion. Imorgon, fredagen den 7/8, släpps uppföljaren ”Fel på dig” som är undertecknad Jakob själv tillsammans med Simon Strömstedt.

Om ”Fel på dig” säger Jakob: – Efter det fina mottagandet av min debutsingel har det varit en stor utmaning att skriva en andra singel och jag kunde inte ha varit mer nöjd över vad jag och Simon fått till. Nu ser jag verkligen fram emot att släppa ”Fel på dig” som är fortsättningen på ”Fan va bra”

Jakob har under flera år byggt upp en stor fanbase tack vare sin YouTube-kanal där han försett sina följare med covers på kända artisters låtar. Hans versioner har setts över en miljon gånger. Tidigare i veckan släpptes en akustisk liveversion av ”Fel på dig” via YouTube och mottagandet har hitintills varit överväldigande.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login