Musik | Ida Redig bekämpar hatet med nya singeln ”Du är bäst”

Av den 21 januari, 2016

I en värld där hatet tycks växa allt mer och olikheter skapar avsky hos en del människor tar Ida Redig till sitt egna kärleksvapen för att bekämpa detta – med pennan i hand skriver hon texter om kärlek. Texter som blir låtar som förmedlar budskapet om kärlek till varandra.

”Du är som jag, jag är som du, vi är som dem, dem är som oss.

Du är bäst, du är som jag, du är precis som jag tänkte att du var, likadan som jag. Likadan som jag. Likadan som jag.”

Sjunger hon i nya singeln Du är bäst.

2015 har varit ett intensivt år för Ida som är en väldigt kreativ artist, låtskrivare och producent. I våras släppte hon EP:n I Will Fight That Man I Will Fight Anyone och under hösten har vi kunnat höra singeln Du står kvar som spelats flitigt på radio.

Lyssna på ”Du Är Bäst” här >>

Du är bäst är nya singeln från Redigs kommande EP Jag Kommer Älska Dig Tills Jag Dör som släpps den 18 februari. Ida Redig skriver och producerar sin musik i egna studion i Göteborg.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login