Musik | Gabriel Fontana släpper nya singeln ”Electric”

Av den 11 september, 2016

Jag kom från ett homofobiskt ghetto i Brasilien till Sverige, här kände jag mig för första gången lugn och genom lugnet kunde min musik flöda genom mina vener som elektricitet.

Electric är en del av mig.

Projektet bygger helt och hållet på mitt sanna jag och jag ser det som den perfekta beskrivningen av den jag är, i hjärta och själ.

När jag var liten kallade alla mig för “Electric Gabriel” eftersom jag alltid dansade, sjöng och var full av energi. Jag har blivit äldre men behållt den där fantastiska känslan och som en positiv våg av god energi vill jag inspirera människor att finna sin inre färgpalett. Ibland spenderar vi så mycket tid med att genom andra försöka ta reda på vad som fattas oss när vi i själva verket har allting inom oss. När du hittar dina färger så kommer de att lysa extra starkt och det är genom ljuset du blir fri.

Texten i refrängen talar för sig själv. Låt dina färger lysa, var inte rädd, älska dig själv innerligt. För det är när du gör det som du kommer att kunna låta andra ta del av denna positiva energin. Även om jag kommer från en hemsk uppväxt på många sätt vill jag att min musik ska ha ett positivt budskap. Det är så jag försöker leva mitt liv; alltid fokusera på det goda och positiva. Jag vill att Electric skall bringa ljus till människors vardag. Jag vill inspirera till att våga vara den du är fullt ut!
/Gabriel

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login