Musik | Dubbla dubbelplatina och ny singel från Danny Saucedo

Av den 27 oktober, 2015

Ödmjukt kallar vi 2015 för Dannys år.

Det var i våras som Danny släppte ny musik och för allra första gången på svenska. ”Brinner i bröstet” hittade snabbt hem hos Dannys publik, men fann även en mängd nya Dannyfans. Så pass många att ”Brinner i bröstet” snabbt nådde dubbelplatina och nästa singel ut ”Dör för dig”, hängde snabbt på den dubbla platina succén.

Den 20 november är det dags för Danny att släppa sitt första fullängdsalbum på fem år, men vi ska stävja suget något till dess….

Den 23 oktober släpptes Dannys tredje singel Dannys tredje singel ”Så som i himlen”, en låt som handlar om det onödiga utanförskapet – Tanken med låten är att uppmärksamma hur det är att inte ha eller tvingas från sitt hem, att inte ha samma förutsättningar. Jag vill belysa problemet  och ge perspektiv samt hoppas på  empati och förståelse för dessa människor som fick en sämre start i livet än du och jag..

Danny fortsätter;
– Det är vår gemensamma skyldighet att ta hand om varandra och det gäller ännu mer nu när så många människor är på flykt i världen. ”Så som i himlen, så ock på jorden” …var det inte så vi sa?

Du hör ”Så som i himlen” på din digitala musiktjänst här >>

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login