Musik | Dada Life tillbaka med ny singel ”One Last Night On Earth”

Av den 4 juni, 2015

Svenska houseduon Dada Life släpper singeln One Last Night On Earth”.

Det framgångsrika DJ- och producentparet Dada Life har blivit ett internationellt musikfenomen med sin elektroniska musik och deras popularitet har exploderat världen över. De har en enorm fanbase på sina sociala medieplattformar med över 1,3 miljoner Facebook-fans, mer än 488.000 följare på Twitter och totalt nästan 55 miljoner visningar på YouTube.

Olle Corneer och Stefan Engblom har sedan genombrottet 2010 pumpat ut remixer till artister som Madonna, Lady Gaga och Justin Bieber parallellt med egna briserande alster. De har fått headlina stora transatlantiska festivaler såsom Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival. De har vid ett tillfälle haft en hel marschorkester uppe på scen av den enkla anledningen att det blev så mycket bättre. Attityden är att festen aldrig ska ta slut.

Den 26 juni spelar Dada Life på Bråvalla Festivalen i Norrköping med en show som vi aldrig tidigare har fått uppleva. Inte här i Sverige i alla fall. Spelningen på Bråvalla är också den enda festivalspelningen Dada Life gör i Sverige i sommar och de kommer som vanligt att ge allt, som om det vore ”One Last Night On Earth”

Här kan du se ett fullt Dada Life gig i södra Kalifornien med 10.000 personer i publiken (eget gig-ej festival). Inspelningen i sig har över 200.000 views.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login