Musik | Calvin Harris och Disciples släpper nya singeln “How Deep Is Your Love”

Av den 20 juli, 2015

Nu släpps ”How Deep Is Your Love” som är den världskända Dj:n och producenten Calvin Harris nya singel. Låten är ett samarbete med den elektroniska trion Disciples.

Calvin Harris är välkänd för sin moderna dansmusik och är en av de mest framgångsrika artisterna genom tiderna. Han har dominerat topplistor runt om i världen och briljerat på klubbscenen. Calvin har samarbetat med några av vår tids största ikoner så som Rihanna, Florence & The Machine och världsstjärnor som Ellie Goulding, Big Sean och John Newman.

Calvin Harris är just nu ansiktet utåt för Emporio Armani, samt ambassadör och hus-DJ för de välkända klubbarna Hakkasan och Omnia i Las Vegas. Sommaren tillbringar Calvin med att resa runt världen för att spela på utsålda festivaler och nyligen gjorde han en bejublad och färgsprakande spelning på Bråvallafestivalen i Norrköping.

Den senaste månaden har Calvin Harris vunnit pris för “Man of the Year” på Glamour Awards och han har än en gång utsetts till den mest välbetalda DJ:n i världen av Forbes Magazine.

I höstas kunde Calvin Harris lägga till ytterligare ett rekord till sin meritlista då hans tre singlar “Outside”, ”Blame” och ”Summer” låg topp 10 på Billboards “Hot Dance/Electronic Songs”, samtidigt!

Lyssna på ”How Deep Is Your Love” här >>

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login