Musik | Bring Me The Horizon släpper nya albumet “That’s The Spirit” 11 september

Av den 24 juli, 2015

Sheffields stolthet, Bring Me The Horizon, är redo att släppa ett album som återigen visar på att bandet är ett av de viktigaste brittiska rockbanden i världen idag. Det nya studioalbumet ”That’s The Spirit” släpps fredagen den 11 september och idag släpps den nya singeln ”Throne”.

Albumet består av 11 nya låtar där bandet fortsätter att definiera modern metal och rock. ”That’s The Spirit” är inspelat i Black Rock Studios på Santorini i Grekland, mixat i London, mastrat i New York och producerat av bandets egna Oli Sykes och Jordan Fish.

Bring Me The Horizon har på ett framgångsrikt sätt och utan att kompromissa med sitt sound gjort metal som lockar och förför den breda massan, vilket även återspeglats på topplistorna, inte minst när bandet nyligen släppte låten ”Happy Song” som gick rakt in på iTunes förstaplats i både England, USA och Australien.

De senaste åren har Bring Me The Horizon spelat för utsålda konserthus, haft en topp 3 på Englands albumlista med “Sempiternal” (2013), dominerat Radio 1’s spellista med låten ”Drown” och sålt två miljoner album världen över. Bandet som bland annat sålt ut Wembley Arena släpper idag en live-DVD från den hyllade konserten; Bring Me The Horizon: Live At Wembley.

Bring Me The Horizon – Throne

Låtlista – “That’s The Spirit”
1. Doomed
2. Happy Song
3. Throne
4. True Friends
5. Follow You
6. What You Need
7. Avalanche
8. Run
9. Drown
10. Blasphemy
11. Oh No

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login