Musik | Ben Mitkus släpper videon till succésingeln ’Kills Me’

Av den 24 juni, 2016

På knappt fyra timmar har videon spelats över 10.000 gånger och ökar markant hela tiden.

Ben Mitkus är en unik artist i Sverige. Hans styrka ligger i hans aktiva kommunikation med sina fans. Bens YouTube-kanal är en av Sveriges snabbast växande med över 145 000 prenumeranter och ökar tusenfalt varje vecka. 

2015 deltog Ben i Ung & Bortskämd på TV3 där han slutade på delad andraplats. Under produktionen hade han med sig sin gitarr och satt och övade när det fanns tid, och när en producent på produktionsbolaget hörde honom och såg potentialen i ett riktigt artistskap så kände de båda att detta inte bara kan sluta här.

Ben vände sig till sina följare på sociala medier om råd, skulle han satsa på musiken eller inte? Responsen var enhetligt positiv och fansen stöttade honom till 100 procent.

Ben blev tack vare sitt sjungande och spelande mellan tagningarna på Ung & Bortskämd sammanförd med producentduon Ari Lehtonen & EARON och trion började skriva musik ihop i studion och utveckla ett sound som kändes som Ben Mitkus eget. Första singeln heter ’Kills Me’ och är en medryckande up tempo-låt som beskriver Ben och hans erfarenheter från tidigare brustna förhållanden och idag släpps äntligen videon till den!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login