Musik | André Zuniga släpper nya singeln ”Din jävla tjej”

Av den 12 maj, 2015

André Zuniga är flickfavoriten från Idol 2011 som vid endast 17 års ålder kom på sjätte plats i tävlingen men lämnade ett avtryck i allas hjärtan. Nu har flickfavoriten signat med Universal-labeln Virgin Records Sweden under Captiol Music Group och släpper nya singeln ”Din jävla tjej”.

Uppsalakillen André har jobbat hårt i studion den senaste tiden och är nu redo att släppa en första låt inför sommaren. Singeln ”Din jävla tjej” handlar om ett brustet kärleksförhållande som tyvärr aldrig kan återgå till det som det en gång varit.

”Det känns fantastiskt att få släppa min musik som jag verkligen tycker om att göra och själv känner att jag kan stå bakom. Det här är en nystart för mig och jag hoppas att så många som möjligt kommer att tycka om det” säger André Zuniga.”Det känns fantastiskt att få släppa min musik som jag verkligen tycker om att göra och själv känner att jag kan stå bakom. Det här är en nystart för mig och jag hoppas att så många som möjligt kommer att tycka om det” säger André Zuniga.

”Det är oerhört kul för oss på Virgin Records Sweden att inleda samarbete med en så unik talang som André. Vi är båda uppväxta i samma stadsdel i Uppsala och vi fick chansen att jobba ihop under idol 2011” berättar Niklas Rune, Head of Virgin Records Sweden.

Den 11 maj släppte André debutsingeln ”Din jävla tjej”.

Lyssna på ”Din jävla tjej” här!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login