Musik | ​Samir & Viktor är tillbaka

Av den 25 maj, 2016

”Hej vi är tillbaka, hela Sverige undrar varför då?” Så inleder Samir & Viktor sin nya låt ”Fick Feeling”, en låt som handlar om att ta tillvara på livet, vara spontan och ha roligt.

– ”Fick Feeling” handlar om att våga göra det man vill och att inte låta rädslor påverka ens beslut, berättar Viktor. Förhoppningsvis kan låten få svenska folket att maximera upplevelsen av den sommar vi har framför oss. Man måste våga leva livet fullt ut.

 Vi har jobbat jävligt hårt med låten och tycker att vi har fått ett riktigt nice resultat, säger Samir. Vi har gjort en låt som är enkel att lyssna på, och folk ska veta att det är svårt att göra något som låter enkelt. Jag tror att den kommer passa perfekt på exempelvis studentflak, hemmafester, klubbar och på Kallis under Stockholmsveckan – ja i princip överallt. Tillsammans ska vi ha feeling hela sommaren!

Duon (Samir Badran och Viktor Frisk) har under de senaste åren haft stora hits med låtarna ”Success”, ”Groupie”, ”Saxofuckingfon” och i år medverkade de i Melodifestivalen med ”Bada nakna”, en låt som direkt gick in som #1 på Spotify. Deras låtar har tillsammans streamat 80 miljoner gånger på Spotify, och de senaste två åren har de stått för sommarens stora hit – och nu är det åter dags för Samir & Viktor att erövra den svenska sommaren.

Lyssna på ”Fick Feeling” på Spotify här och på iTunes här.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login