Musik | ​Miriam Bryants nya singel ”Black Car” är äntligen här

Av den 19 juni, 2016

Miriam Bryant är tillbaka! Efter succén i höstas med TV4:s Så Mycket Bättre släpper hon nu äntligen egen musik. Idag släpps låten ”Black Car” – en kärlekslåt om distans, passion och insikten om att ingenting varar för evigt.

”Black Car” beskriver det första mötet och hur det kan upplevas, hur det var för mig iallafall, berättar Miriam. Sedan finns det alltid så mycket som inte går att beskriva med livet och kärleken så ”Black Car” får stå för det själv. Jag har längtat efter att få släppa egen musik sedan ”Dragon” kom, nu har det äntligen blivit dags. Jag är jävligt nöjd med låten.

Med låtarna från Så Mycket Bättre dominerade Miriam Bryant Spotifys topplista i höstas. Hon hade tre låtar topp 10, fyra låtar topp 15 och sex låtar topp 100. Att ha tre låtar topp 10 samtidigt är något få svenska artister har lyckats med.

År 2012 släppte Miriam sin första singel ”Finder’s Keepers” och hon blev då genast ett namn på allas läppar. I början av 2013 släpptes singeln ”Push, Play” samt debutalbumet ”Raised in Rain” och 2014 kom EPn ”I Am Dragon” som innehöll hitlåten ”Dragon”. Ett kontrakt i USA med haussade Interscope (Lady Gaga, Lana del Rey), klubbturnéer i Tyskland, en låt i storfilmen ”Divergent” och gig hos bland andra talkshow-värden Jimmy Kimmel – Miriam har en diger meritlista.

Lyssna på ”Black Car” på Spotify eller på iTunes.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login