Music House Panel – Centerstage Örebro

Av den 11 november, 2018

Torsdag 15 november blir det panelsamtal där alla som är inblandade i musikbranschen på något sätt i Örebro är välkomna att nätverka och diskutera musik, man börjar med mingel sen blir det panel och öppen diskussion för att avsluta med Center Stage – Showcase med nya låtskrivare.


Panelen kommer att bestå av:

Abbas Salehi, Aloaded
Aloaded är den enda svenska fullservice-lösningen för modern oberoende musikdistribution. 100 procent oberoende och grundarna har aktivt valt att bygga verksamheten utan stöd av riskkapital och kortsiktiga intressen. Bolaget har idag sex anställda, i Stockholm, Malmö, Göteborg och Hongkong.

Mats Hammerman, SOM
Mats har drivit Sundsvallsbaserade skivbolaget Massproduktion i 39 år. Sedan 19 år tillbaka arbetar han som administratör och vice ordförande i SOM, Svenska Oberoende Musikproducenter, som samlar 300 oberoende svenska bolag samt arrangerar Manifestgalan och ger utbildning och stöd åt sina medlemsbolag. Mats även med Swedish Label Rights, en organisation som förvaltar de digitala rättigheterna för 40 000 låtar ur de oberoende bolagens katalog och via världsorganisationen Merlin förhandlar för dessa. Han har som sångare i punkband, aktiv i Pipeline, ljustekniker, chaufför, journalist, turnéledare och föreningsadministratör prövat de flesta rollerna i musikbranschen.

Kom och lyssna på nya fantastiska, lokala låtskrivare som framför sina verk enligt Nashville modellen ” Writer’s Round ”, 3 olika singer/songwriters delar scenen samtidigt och framför sin musik med historien bakom låten.


Centerstage – Showcase

De som uppträder under kvällen är One Litte Mountain och Hello Ocean.

Music House Panel och Centerstage – Showcase kan ses på Clarion Hotel torsdag 15 november, från 17.00.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Clarion Hotel
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login