MQ MARQET lanserar kostymkollektion för dam

Av den 1 oktober, 2020

Nu lanserar konceptbutikskedjan MQ MARQET en kostymkollektion för dam. En kollektion av högsta kvalitet med tidlös design i hållbara materialval. Välskräddade kostymer har länge varit MQ MARQETs signum på herrsidan och nu vill de göra samma sak på damsidan.

Cecilia Petersson, designer för varumärket Stockh lm på MQ MARQET, kommenterar kollektionen:

– Min utgångspunkt i framtagningen av kostymkollektionen har varit skrädderi, hållbarhet och kvalitet. Plaggen ska hålla länge och vi har till stor del använt naturmaterial och återvunna material i kollektionen. Stockh lm står för klassisk och tidlös design, det är modernt att ha klassiker och basen i garderoben har blivit mode.

Idén bakom kollektionen är att erbjuda kunden en bredd av plagg som ger möjlighet att bygga en basgarderob som går att mixa och matcha som man vill, vilket återspeglas i kampanjnamnet ”Whatever suits you”.

– Grundtanken är att ”Karen-linjen” i kostymkollektionen, som innehåller byxa, kavaj, kjol och shorts ska gå att mixa och matcha från en klassisk look till en med hög modegrad. Det finns många olika kombinationer att bära plaggen på och det var vårt mål med kollektionen.

Med den stora kostymsatsningen förstärker MQ MARQET sitt DNA som är kvalitet, stil och plagg som håller över tid. Kunden ska kunna använda sina plagg under en längre tid, byta ut eller applicera ett nytt plagg i sin garderob och på så sätt sträva efter en mer hållbar konsumtion. MQ MARQET är tillgängliga för kunden i Örebro samt med sin e-handel.

Mode | MQ MARQET lanserar kostymkollektion för dam
Örebroguiden

Källa MQ MARQET

You must be logged in to post a comment Login