Motörhead´s hyllningsöl nu till Sverige

Av den 24 januari, 2017

‘I just love the life I lead, another beer is what I need, another gig, my ears bleed, we are the road crew.’
Lemmy skrev låten ”(We Are) The Road Crew” som en hyllning till sitt crew och om hans tid som råddare åt Jimi Hendrix. Nu lanseras ölen Motörhead Röad Crew i Sverige.

Det tog Lemmy tio minuter att skriva den här klassikern, medan han satt på en toalett i en studio i norra London. Som han uttryckte det själv, på sitt oefterhärmliga vis:
“Det var den enda tysta platsen på hela bygget. Jag fick en idé och behövde hitta någonstans för att skriva klart den. Det är den enda låt jag kan komma på att jag skrivit på toaletten.”

Medlemmarna Mikkey Dee och Phil Campbell har haft nyckelroller i utvecklingen av ölen.
“Jag är stolt över att ha varit med och tagit fram den här ölen med Camerons. De prover vi smakat på har varit grymma. Vi ville hitta en spännande och uppfriskande brygd som är till er, vårt Road Crew”, säger Mikkey Dee.

“Det har varit riktigt roligt att arbeta med killarna på Camerons med ölen. Det blir en fantastisk öl för alla Motörhead och rockfans att njuta av,” tillägger Phil Campbell.

Camerons Bryggeri som ligger i nordöstra England, har tillsammans med bandet varit med och utvecklat Road Crew receptet.

Motörhead Röad Crew Beer APA släpps den 23 januari och har artikelnummer 89467-03, och kostar 25,00 kronor.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login