Möt din nya ”super hero” inom hudvård – ANDA Super Crème

Av den 22 december, 2019
NYHET! ANDA Super Crème

Den naturliga, ekologiska och veganska hudvårdlinjen ANDA kompletteras nu med en riktig ”super-creme”! En näringsrik all-around-kräm som ger långtidsverkande men fjäderlätt fukt, jobbar på att minska rynkdjup, är spänstgivande och stärkande samt gör huden lugn, mjuk och vital.

En formula som är mångsidig och multifunktionell då den både kan användas som ansiktsmask, behandling över natten eller som riklig återfuktare. En Super Crème för alla behov!

Mikroalger, alfalfa och kaviarlimefrukt (eller fingerlime) i kombination gör huden lugn, mjuk och vital då de förnyar hudens skyddsbarriär samtidigt som den ger långtidsverkande men fjäderlätt fukt.

Har exfolierande effekt, bra för äldre blandhy, jobbar på att minska rynkdjup, är spänstgivande och bra för stressad hud.

Som med de andra ANDA-produkterna kan den med fördel läggas i lager, lägg till exempel Coherence Elixir ovanpå för att få en lättare känsla. Till natten lägg först Enzyme Serum-Masque och sedan Super Crème och vakna med hy som är mjuk, lugn och förnyad!

ANDA Super Crème finns hos Elite Stora Hotellet Örebro Drottninggatan 1 och Loka Brunn 712 14 Grythyttan.

Skönhet | Möt din nya ”super hero” inom hudvård – ANDA Super Crème
Örebroguiden

Källa Kerstin Florian

You must be logged in to post a comment Login