Mossa – en nordisk vitamincocktail för den trötta novemberhyn

Av den 25 november, 2019
Mossas nya Derma+ serie för känslig hud

Mossa är ett ekocertifierat hudvårdsmärke som funnit sin inspiration från den nordiska naturen för att ta vara på de ingredienser som är skonsamma och fyllda med vitaminer som är gynnsamma för huden.

Vintern är snart här och kylan gör sig påmind. Den torra vinterluften gör att många behöver ta hand om huden lite extra. Det lettiska varumärket Mossa präglas av de bär och växter som återfinns i de nordiska markerna. Bärextrakt från den lettiska och nordiska floran så som hjortron, björn- och blåbär, innehåller extra mycket vitaminer och antioxidanter som påvisat sig motverka tidigt åldrande av huden. Det hårda nordiska klimatet är en påfrestning för växter- och bär vilket har gjort att de är berikade med en högre dos av vitaminer och antioxidanter för att uthärda rådande väderförhållanden.

Mossa Vitamin Facial Oil Cocktail är en av Mossas storsäljare, med ett rekommenderat pris på 170 SEK. Oljan är framtagen från tio stycken växter för att tillsammans med hallon och havtorn skapa en näringsrik multivitaminblandning. Vitamin Facial Oil Cocktail är anpassad för alla hudtyper och framtagen för att återställa hudens naturliga lyster samtidigt som den återfuktar och efterlämnar en mild doft av citrus – perfekt för den torra och glåmiga novemberhyn.

Nyheter
Under hösten har Mossa lanserat två nya spännande serier. DERMA + har en lugnande effekt på stressad och irriterad hud och består av två vårdande produkter, Instant Calming Serum och Calming Moisture Cream, båda har ett rek pris på 155 SEK. V LIFT är en serie som innefattar fyra produkter med aktiva ingredienser som hjälper till att jämna ut fina linjer och stimulerar hudens kollagen. Wrinkle Resist Collagen och Eye Cream Youth Power Booster, har ett rek pris på 180 SEK. Samt Deep Recovery Collagen Night Cream och Wrinkle Resist Collagen Day Cream, båda med ett rek pris på 205 SEK.

Samtliga produkter från Mossa finns att köpa hos Jolie Beauty joliebeauty.se/varumarken/mossa.

Skönhet | Mossa – en nordisk vitamincocktail för den trötta novemberhyn
Örebroguiden

Källa NOC Sweden Ideell Förening

You must be logged in to post a comment Login