Moneybrother på omfattande vårturné till Örebro

Av den 27 december, 2017

Under hösten ser vi Anders Wendin göra magiska tolkningar av andras material och andra tolka hans egna låtskatt inom ramen för TV-succén Så Mycket Bättre. Att det rör sig om en artist i sin absoluta högform råder det inga tvivel om.

I början av året återupplivade Anders sitt Moneybrother-alias och genomförde de första spelningarna med projektet på närmare fyra år. Alla som var där kan vittna om kvällar som andades lika mycket då som nu, energi som finkänsla och hopp som förtröstan.

Vi är därför glada och stolta att få meddela att Moneybrother åker ut på en omfattande turné i vår, med start i Uppsala februari och avslut i Åre i mars med ett stopp i Örebro lördag 17 februari på Conventum. Biljettsläpp idag fredag 3 nov kl 9.00.

Efter att ha spelat under eget namn i ett antal år har Anders Wendin äntligen valt att på allvar återuppväcka Moneybrother – projektet som har fått Sverige att både dansa och gråta på samma gång. Anders många andra projekt i all ära – det är som Moneybrother han verkligen etsat sig in i det svenska folkhemmet. Den positionen befästs ytterligare nu under hösten, då han med sina många vackra tolkningar lär spela in sig i många fler musikhjärtan i succén Så Mycket Bättre. Med fullt band, en svårslagen katalog och nytt material på ingång lär den kommande turnén bli en euforisk upplevelse för den som lyckas lägga vantarna på en biljett.

Moneybrother kommer till Conventum Kongress lördag 17 februari!

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login