Moments of Nature – ny home fragrance-serie i fyra nya dofter

Av den 31 augusti, 2019

Äntligen kan vi presentera vår nya home fragrance-serie Moments of Nature – naturinspirerade doftpinnar & doftoljor i fyra nya dofter som ger varje rum i ditt hem maximal doftupplevelse. 


BASIL & THYME

Fyll hemmet med trädgårdens dofter! Renande Basil & Thyme är den mest aromatiska doften i serien och ger en fräscht örtig doftblandning av basilika, rosmarin och eterisk timjanolja.

REED DIFFUSER 125 ML 195:- / HOME FRAGRANCE OIL 10 ML 85:-


SALTED CARAMEL & VANILLA

Ge ditt rum en frestande doftkick med lenande Salted Caramel & Vanilla, som har en härligt lockande och varm doft av karameller, praliner, vanilj och en nypa salt.

REED DIFFUSER 125 ML 195:- / HOME FRAGRANCE OIL 10 ML 85:-


TUBEROSE & ORANGE BLOSSOM

Tuberose & Orange Blossom är den blommigaste doften i serien och skapar en rogivande, doftande oas med en inbjudande blandning av eterisk apelsinolja och extrakt från natthyacint.

REED DIFFUSER 125 ML 195:- / HOME FRAGRANCE OIL 10 ML 85:-


POMEGRANATE & RASPBERRY

Pomegranate & Raspberry har en uppfriskande doft av saftiga röda bär och eterisk citronolja. Fyll ditt hem med en naturinspirerad och bärig doftkick med den sötaste doften i serien!

REED DIFFUSER 125 ML 195:- / HOME FRAGRANCE OIL 10 ML 85:-

Reed diffuser: Placera träpinnarna i din reed diffuser. Vänd på pinnarna veckovis för en optimal doftupplevelse!

Burning oil: Tillsätt 2-3 droppar olja i en oljelykta och blanda ut med lite vatten. Tänd sedan ett värmeljus och placera under. Njut!

Moments of Nature – ny home fragrance-serie i fyra nya dofter finns hos The Body Shop i Centrala Örebro samt i den ute i Marieberg Galleria.

Dofter | Moments of Nature – ny home fragrance-serie i fyra nya dofter
Örebrguiden

You must be logged in to post a comment Login