Molly Sandén släpper musikvideo till ’Jag mår bra nu’ ft. Newkid

Av den 10 september, 2020

I fredags släppte Molly Sandén singeln Jag mår bra nu feat. Newkid. Låten fick ett otroligt mottagande och gick in på plats 3 på Topp 50 Spotify och har i skrivande stund över 800 000 streams.

Nu släpps musikvideon, regisserad av Andreas Öhman och producerad av produktionsbolaget Naive. 

Regissör Andreas Öhman berättar:
Vi ville göra en video med samma energi och musikaliska beats som låten; med en seriös lekfullhet och en ständig framåtrörelse. Att jobba med Molly och Newkid var en dröm i det att de direkt satte en stark känsla och lyfte den visuella personligheten!

Mer om Molly Sandén:
Sedan Molly Sandén började släppa musik på svenska har hon sålt slut turné efter turné på rekordsnabb tid och hunnit streama närmare 315 000 000 miljoner gånger på Spotify med låtar som 5x platinasäljande Rosa Himmel, 4x platinasäljande Sand och 2x platinasäljande Det bästa kanske inte hänt än. Senaste albumet med samma namn – Det bästa kanske inte hänt än – rosades av såväl kritiker som fans och resulterade i prestigefyllda priser som Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken (för årets live) och Årets Pop på P3 Guld. Nyligen fick Molly ta emot två priser på Rockbjörnen 2020 i kategorierna Årets kvinnliga liveartist för andra året i rad samt Årets musikinitiativ (för Sverige-låten tillsammans med Victor Leksell och Joakim Berg). Molly bevisar gång på gång att hon är en av Sveriges största och mest älskade artister.

Musik | Molly Sandén släpper musikvideo till ’Jag mår bra nu’ ft. Newkid
Örebroguiden

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login