Molly Hammar och Kim Cesarion släpper singel ihop

Av den 7 augusti, 2019
Foto: Ro-Sy

Efter framgångar i både England och Sverige under våren med singlarna ’No Place Like Me’ och ’Words’ och ett bejublat uppträdande på Allsång på Skansen i ryggen är det nu dags för ännu mer musik från Molly Hammar. På nya singeln har hon samarbetat med sångaren Kim Cesarion. Nu på fredag den 9 augusti släpps duetten ’Show Me’ som Molly och Kim skrivit tillsammans.

Molly Hammar har växt upp med jazzmusicerande föräldrar och Kim Cesarion har en bakgrund inom klassisk musik, men det är i kärleken till blandningen mellan pop och R&B som de funnit varandra musikaliskt. Trots att de känt varandra i ett par år är det här första gången de samarbetar.

– Både jag och Kim är kärleksfulla människor så när vi för första gången sågs i studion så var det inget tvivel på att vi skulle skriva en låt om det ämnet. Bring back the romance! Jag hoppas att folk lyssnar på låten och vill sprida romantiska vibes med oss helt enkelt, säger Molly om samarbetet.

Efter den kritikerrosade EP:n ’Sex’ från 2018 har Molly Hammar under våren 2019 gjort sig ett namn både i England och hemma i Sverige med singlarna ’No Place Like Me’ och ’Words’. I början av juli uppträdde hon på Allsång på Skansen och just nu är hon mitt uppe i en sommarturné.

2013 slog Kim Cesarion storartat igenom med sin första singel ’Undressed’ (71 M streams på Spotify, 24 M views på Youtube) med uppföljande album under samma namn. Senaste släppet var hans EP ’Bleed’, som kom under hösten 2018. Första singeln premiärades under ett framträdande under SAS första direktflygning till musikfestivalen SXSW i Austin Texas.

– Att ta chansen att jobba med en av Sveriges bästa vokalister var en no brainer för mig. Jag och Molly ser på skapande på ett liknande sätt, ”Och bokstavligen efter första ackordet Pontus la, så var vi alla med på att det var en naturligt självklar trio att jobba i! Nu är jag mest bara peppad på att ni ska få höra den – och på att leverera lite Zouk vibes till er i sommar, säger Kim om samarbetet.

Musik | Molly Hammar och Kim Cesarion släpper singel ihop
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login