Mode | Säker stil – guiden till den perfekta garderoben

Av den 28 juni, 2015

Massor med kläder men inget att ta på dig? Trött på att jaga trender – och osäker på vad som passar dig? Författarna och modejournalisterna Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret har skrivit handboken Säker stil som hyllar vårt bärbara nordiska mode ”skandi-chic”. De guidar dig, steg för steg, till hur du bygger upp den perfekta basgarderoben som fungerar i alla lägen.

Vi har skrivit den bok vi själva saknat. En handbok för alla kvinnor som lever i en stressigare, vanligare verklighet än den vi möts av i glossiga modemagasin. En praktisk guidebok för alla som söker (men inte hinner jaga) en bärbar, elegant stil som håller i längden, från vardag till fest. Stil och kläder ska vara roligt, inte kopplat till klädångest och garderobspanik!

Boken, som är starkt inspirerad av svensk och nordisk stil, är fylld med vackra bilder, steg för steg-guider och smarta knep. Författarna ger många konkreta tips och användbara checklistor för hur du bygger en basgarderob du kan lita på i alla lägen, hur du undviker felköp och hur du hittar plaggen som varar – både när det gäller trend och god kvalitet. Boken innehåller även intervjuer med några av de största stjärnorna på den svenska modehimlen.

I Säker stil kan du bl a läsa om…
– Hur du hittar din stil och anpassar den för olika tillfällen som t ex första dejten, anställningsintervjun eller dopet av guddottern
– Att tänka på när du shoppar vintage
– Accessoarerna som gör hela skillnaden
– Så organiserar du din garderob smart
– Packa som ett resproffs

Om författarna…
Journalisten Ebba Kleberg von Sydow har bevakat livsstil och mode för Expressen, Veckorevyn, Sveriges Radio och SVT. Trendexperten Emilia de Poret har ett ben i modebranschen, det andra i musikvärlden med en bakgrund som sångerska. Idag rapporterar Emilia om mode i bland annat TV4. Hon sitter dessutom i juryn för Guldknappen. Tillsammans guidar de här hur du bygger upp en klassiskt elegant stil som är lätt att trivas i och fungerar i livets alla lägen. Säker stil är deras första gemensamma bok.

Säker stil kommer ut den 1 september 2015.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login