Mode | House of Lola släpper våriga aprilnyheter

Av den 16 april, 2015

House of Lola gör sitt andra nyhetsläpp för den här säsongen. Det är fyra nya plagg – alla väl värda att vänta på och som blir en bra pusselbit i kollektionen. Det är den nya bluskavajen Sway away i tre färger, klänningen Iconic dress i nytt fint mönster med fjädrar och dessutom linnet Sweet strap singlet och byxorna Starstruck pants i det coola mönstret batic black. De två sistnämnda blir lite av en jumpsuit om de bärs ihop.

Sway away cardiei färgerna dove peach, svart och light dusty green – vårens snyggaste blus-kavaj i vävd bomull. En söt krage med lite rynk upptill som en fin detalj. Skön singel jersey i sidorna och i ärmarna. Sway away cardie är lite smalare i modellen och har en lagom längd att ha till bästa byxorna eller kjolen. Älvan är broderad ton i ton med tyget.
Pris: 690 kr

Iconic dressi mönstret och färgen feather dusty green är en ny vårig grön klänning med små ljusa fjädrar. Passar sköna somriga dagar när du vill vara lite fin. Rak i modellen med ett fall. Knälång och något längre fram. Smalare ärm i 2/4 längd och en mörk kraftigare ståldragkedja i ryggen.
Pris: 690 kr

Sweet strap singleti färgerna seashell och batic black – linnet som är den perfekta basen i garderoben. Linnet är i single jersey och har justerbara band.Älvan är broderad baktill, ton i ton med tyget. Pris: 330 kr

Starstruck pants i batic black – snyggaste och skönaste byxan från i höstas kommer nu i nytt mönster. Snäll modell för figuren i sin lösa form med snygga lagda veck framtill. Mjuk resår i midjan som också har en liten Lolabadge i stål fastsydd. Sköna rymliga fickor och lite vidd över benen som sedan smalnar av nertill. Tufft uppvik på nederkanten av byxan. Pris: 590 kr

House of Lola grundades för sju år sedan av Lottis Sparrman och Anna Eklund. I slutet av år 2013 utsågs de till Sveriges femte snabbast växande företag. De har vunnit Dagens Industis Gasellgalepris som snabbast växande företag i Uppsala län och kommit till final i Ernst & Youngs entreprenörtävling som ”Årets Kvinnliga Stjärnskott” – EY Entrepreneur Of The Year. Under år 2014 blev House of Lola utsedd till årets ”Topphälsoföretag” av tidningen Topphälsa för sin satsning på att driva ett välmående företag.

Läs mer här >>

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login