Mode | Här är sommarens cykelkollektion

Av den 29 mars, 2015

Cykelkollektionen från Craft är utvecklad med hjälp av elitlag som varje dag fightas för att vara bäst i världen. Det ger plagg som håller måttet; i regn och sol och trots många timmar på cykeln.

Vårens kollektion innehåller bibs, jerseys, förstärkningsplagg och accessoarer:

Glow är en kollektion med bib shorts, jerseys och linne. Plaggen har reflekterande detaljer på bröstet och övre delen av ryggen. De reflekterande detaljerna går också igen i Glow bib shorts, varav tjejmodellen har ett spänne baktill för enklare – och snabbare – kisspauser.

Grand tour består av lång- och kortärmade cykeljerseys i klassisk racedesign med partier i mesh där vi svettas som mest. Grand tour bib i lätt kompressionsmaterial och med effektiv fukttransport ger bra förutsättningar för långa cykelpass.

Free med jersey och shorts är cykelplagg i loose fit-modell för sköna – men tuffa och svettiga – turer på stig och i skog. Jerseyn har lång dragkedja fram och cykelbyxorna är gjorda i funktionsmaterial och med stretchiga paneler.

Featherlight jacket och vest är ett bra förstärkningsplagg som är lätt att stoppa i fickan bak på jerseyn. Jackan skyddar mot lättare oväder och är ett ovärderligt sällskap under cykelpass i det svenska cykelvädret.

Path convert jacket är en vind- och vattenavvisande jacka med avtagbara ärmar.

Tech jacket och vest är våra mest tekniskt utvecklade plagg som är vind- och vattentät och utvecklad för dagar med riktigt dåligt väder då du samlar mil på sadeln.

Träning & Hälsa | Mode
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login