Miss Li släpper singeln ”Blommorna” med Petter

Av den 31 maj, 2019

Ingen sommar utan Miss Li! Förra årets sommarturné ledde henne rätt in i ett intensivt halvår inne i studion, där det snickrats hits tillsammans med några av världens största artister och producenter.

I upptakten till årets upplaga av TV-programmet ”Så mycket bättre” släpper hon idag, tillsammans med Petter, singeln ”Blommorna”. Nu väntar TV-inspelning – men det rycker det i live-nerven, och står klart att en av Sveriges mest raffinerade liveakter genomför ett antal exklusiva gig på utvalda platser i Sverige!

Miss Li släppte hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum mellan hösten 2016-2017 – skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades inte minst av publik och fans, men även av press och hitsingeln ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år vilket är maxgränsen för hur länge en låt får ligga där. Hyllningar och hitsinglar har avlöst varandra, och kort efter albumsläppet packades väskorna med scenkläder inför en kritikerrosad vårturné och en lika hyllad sommarturné kort därpå.

Idag släpps den sprillans nya singeln ”Blommorna”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Och inom kort åker de båda till Gotland där de tillsammans med Magnus Uggla medverkar i varje avsnitt av TV-programmet Så mycket bättre, som i årets jubileumsupplägg bjudit in en rad svenska artister i olika konstellationer.

Miss Li, tillsammans med hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson, är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister, bland annat till norska stjärnproducenten ”Kygo” och titelspåret till EP:n ”Kids in love” som duon bland annat ligger bakom.

Hon har länge hyllats för sina högenergiska, intensiva och medryckande liveframträdanden. Gång på gång slår hon publiken med häpnad, vilket det vittnats om inte minst i media.

Lyssna på ”Blommorna” av Miss Li och Petter här»

Musik | Miss Li släpper singeln ”Blommorna” med Petter
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login