Miss Li, Petra Marklund och Petter medverkar i Så mycket bättres jubileumssäsong

Av den 21 april, 2019

Till hösten kan vi se fram emot en special-säsong av TV4s flaggskepp ”Så mycket bättre” som firar 10 år.

Jubileet firas med ett annorlunda upplägg där vi kan se fram emot några av musik-Sveriges tyngsta namn, Miss Li och Petter. De kommer att vara fasta artister i programserien tillsammans med Magnus Uggla. Till skillnad från tidigare år så kommer de övriga artisterna komma och gå. Dessutom medverkar även Petra Marklund (Sony/Razzia) i årets säsong.

TV4 om jubileumsupplägget:
Antal dagar artisterna är på plats kommer variera och det kommer vara olika konstellationer av artister i de olika programmen. I premiärprogrammet kommer förutom Miss Li, Magnus Uggla och Petter även Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra Marklund och Orup att vara på plats för att tolka varandras låtar. Likt tidigare säsonger kommer artisterna tolka nya låtskatter under luncher och middagar men nytt för i år är att artisterna inte kommer ha varsin dag utan dagarna kommer vara uppbyggda på andra sätt.

– Det ska bli jätteskoj med årets upplägg av Så mycket bättre. Lite festivalkänsla faktiskt. Sveriges minsta och intimaste musikfestival blir storslagen TV till hösten, säger Martin Nygren, exekutiv producent.

Så mycket bättre – andra sommaren kommer spelas in under sommaren 2019 och sändas i TV4 och TV4 Play under hösten 2019.

Miss Li har sedan sitt senaste album ” A Womans Guide To Survival” varit upptagen med att skriva låtar. Ett av hennes nya alster fick vi höra i julas när hon släppte singeln ”Den vintertid nu kommer”. Låten blev inte bara en streaming-succé som nådde guldstatus, utan även en ”vinter-hymn” som många skolor runt om i Sverige sjöng på sina terminsavslutningar.
Miss Li medverkade första gången i Så mycket bättres tredje säsong 2012.

Förra året fyllde Petter 20 år som artist och det firades under hela 2018 med bla tre fullängdsalbum och sex singlar och fem utsålda spelningar på Mosebacke i Stockholm.
Petter medverkade första gången i Så mycket bättres första säsong 2010.

Petra Marklund ”September” medverkade också i första säsongen av Så Mycket Bättre 2010. Tolkningen av Petter´s låt ”Mikrofonkåt” banade vägen för en karriär på svenska och Petra Marklund har sedan dess släppt 3 album och blivit en av Sveriges mest folkära artister.

2019 är året då de tillsammans återvänder till pensionatet Grå Gåsen på Gotland.

Nöje | Miss Li, Petra Marklund och Petter medverkar i Så mycket bättres jubileumssäsong
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login