Miss Li på sommarturné kommer till Frimis Trädgård

Av den 29 maj, 2017

I fredags inledde Miss Li en stor sommarturné på Gröna Lund i Stockholm, den 17 augusti återvänder hon till huvudstaden och intar då scenen på Mosebacketerrassen, dessförinnan besöker Miss Li Örebro och Frimis Trädgård.

Den ständigt aktuella Miss Li släppte nya singeln ”Love Hurts” för ett par veckor sedan och i fredags inledde hon sin sommarturné på Gröna Lund i Stockholm.

Efter releasen av den kritikerrosade singeln ”Aqualung” har det varit fullt upp för Miss Li. Mesta tiden har tillbringats i studion för att färdigställa albumet som kommer i höst samt förberedelser och rep inför sommarturnén. Senaste låten ”Love Hurts” är skriven och producerad av Miss Li själv och Sonny Boy Gustafsson och är en 3-spårssingel som även innehåller låtarna ”Break The Barrier” och ”Photograph”.

Den 16 juni fortsätter Miss Lis rikstäckande Sverigeturné där hon bland annat spelar på Liseberg i Göteborg, Peace & Love Festivalen i Borlänge, En Flotte i Skellefteå och Uport i Ulricehamn, och fredag 11 augusti kommer Miss Li till Frimis Trädgård.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login