Miriam Bryant släpper första delen av – Mi Amor

Av den 30 juni, 2019

Ända sedan Miriam Bryants debut 2012 har hennes karriär gått spikrakt uppåt. Hon har gjort spelningar på både Jimmy Kimmel Live och MTV Movie Awards och hennes medverkan i tv-programmet Så mycket bättre har gett henne en helt ny publik på hemmaplan. Den 28 juni får Miriam Bryants fans första delen av de album de länge väntat på, Mi Amor.

 I våras släppte Miriam Bryant singlarna Du Med Dig och Neråt/Uppåt, båda låtarna är med på den första delen av ett kommande album som Miriam skrivit tillsammans med bland andra Jocke Berg, Adam Olenius, Violet Skies, Selen Özan, Maja Francis och Veronica Maggio. Det svenska språket har gett Miriam Bryant svenska popmelodier och är till stor del inspelade analogt, med mycket liveinstrument som trummor, bas, stråkar och piano.

– Det känns coolt för jag gillar folkmusik. Min pappa har alltid lyssnat på singer songwriters som Bob Dylan, och för mig har Håkan Hellströms musik alltid varit en stor … ja nästan livskamrat. Men hittills har jag aldrig skrivit sådan musik själv. Det här känns mer odödligt för mig personligen än den musik jag har gjort tidigare. Det är inte första gången som jag skriver personliga texter, och det är inte första gången jag är stolt över något jag gör, men det är nog första gången jag skriver musik som jag själv skulle kunna lyssna på om tio år, säger Miriam.

Tracklist:
1. Du Med Dig Skriven av: Miriam Bryant, Violet Skies och Selen Özan. Producerad av Selen Özan
2. Det är livsfarligt att luta sig ut Skriven av: Miriam Bryant, Jocke Berg och Simon Hassle.
Producerad av: Simon Hassle
3. Musiken Besviken Skriven av: Miriam Bryant, Adam Olenius. Producerad av: Elias Kapari
4. NERÅT / UPPÅT Skriven av: Miriam Bryant, Adam Olenius, Elias Kapari. Producerad av: Elias Kapari
5. Blåmärkshårt (Mi Amor) Skriven av: Miriam Bryant, Maja Francis, Veronica Maggio och Johannes Runemark. Producerad av: Johannes Runemark

Lyssna på Mi Amor här»

Musik | Miriam Bryant släpper första delen av – Mi Amor
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login