Mio möter våren med över tusen nyheter

Av den 11 februari, 2017

Mio lanserar i dagarna en vårkatalog fullmatad med härlig inredningsinspiration. Över tusen nya spännande produkter finns i sortimentet som ger en försmak av ljusare tider.

Vi vill fortsätta sprida budskapet om att vi är en prisvärd destination för möbler och inredning och vi har därför tryckt en rekordupplaga av vårkatalogen 2017, berättar Björn Lindblad, vd på Mio.

Det finns några trender som är extra tydliga i vårens sortiment, bland annat att blått är helrätt. Genom att låta olika nyanser av färgen gå ton i ton med varandra skapas en harmonisk inredning även om mönster och material blandas. Allra trendigast till våren är blått i aquatoner – perfekt till en ljus soffa eller till utemöblerna.

Vi är stolta över det färdiga resultatet, både när det gäller produkterna i sig men även hur de presenteras på ett inspirerande sätt via butiker, katalog och webb. Vi är övertygade om att vårens sortiment kommer fortsätta inspirera och förnya fler hem än någonsin och att vi kommer fortsätta vår starka tillväxt, avslutar Lindblad.

Sammet är en annan trend som är tydlig under våren, den ger en lyxig känsla och tillsammans med marmor som fortfarande är stort, skapas lätt ett exklusivt intryck. Även trärena ytor, avtagbara klädslar på soffor och konceptet där kunderna kan välja att mixa och matcha sina utemöbler är ett sätt för att förstärka valbarheten för kunderna under våren -17.

Butiken i Örebro är nu laddad med nyheterna och redo att välkomna kunderna!

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login