Mikael Rickfors kommer till Gällersta Visfestival som streamas live

Av den 6 augusti, 2018

Nu på lördag den elfte augusti går Gällersta Visfestival av stapeln vid Gällersta forngård utanför Örebro, Årets tema blir musik och texter av Ted och Kenneth Gärdestad.

Nytt för i år är även att festivalen sänds live på GTVPlay, detta är perfekt för dig som tycker att det är för långt att resa eller av andra anledningar inte kan bevista evenemanget.

Här kan du hitta streamen samt övriga sändningar från GTVPlay »

Till årets festival har man lyckats boka Mikael Rickfors som huvudakt men även Frida Andersson, Frida Braxell, Johan Eriksson, Cornelia Raise, Kristian von Svensson samt de lokala akterna Hello Ocean och Januariflod.

Mikael Rickfors kommer tillsammans med två mycket kompetenta medmusikanter, Johan Eriksson, en stor musiker och mångsysslare inom musiken. Han kommer att ge oss fantastiska och porträttlika tolkningar av Teds låtar, han kommer dessutom att spela en del av sina egna visor, mycket god musik utlovas.

Frida Braxell 27 år sjunger eget material och både humor och värme utlovas, på sina skivor backas hon upp av den yppersta musikeliten i Sverige.

Frida Andersson är en finlandssvensk singer & songwriter och artist från Ekenäs, Finland. Hon bor i Stockholm sedan 2011 och 2013 kom hennes första skiva på finlandssvenska. Hon har gjort flera tv-framträdande och ett par duetter med Bo Sundström (Bo kaspers orkester) efter deras gemensamma tidigare turné.

Cornelia Raise (Örebro), med en fantastisk röst och en härlig scennärvaro bjuder Cornelia på egenskrivet material, det mesta på engelska, Cornelia är absolut Örebros nästa rikskända artist.

Så passa på att besöka Gällersta Forngård nu på lördag den elfte augusti eller kolla in sändningen om du inte kan.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Gällersta visfestival
Örebroguiden

 

 

You must be logged in to post a comment Login