Mia Skäringers turné har nypremiär våren 2019 i Örebro

Av den 3 mars, 2019

Den 7 mars återvänder Mia Skäringer till Örebro med sin föreställning ”Avig Maria NMFTG”.

Ja, va ska jag säga, jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia.

”Avig Maria – No more fucks to give” har premiär den 2 november i Örebro på Conventum Arena. Därefter fortsätter föreställningen under ytterligare 16 kvällar runt om i Sverige med avslutning i Ericsson Globe i Stockholm den 25 november. Den 7 mars 2019 är det nypremiär, även denna gång i Örebro och sen fortsätter turnén ända fram till den 9 november då Mia avslutar sin resa i Göteborg.

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Manus: Mia Skäringer
Regi: Helena Bergström

Turnéplan 2019 har nypremiär torsdag 7 mars – Örebro, Conventum Arena!

Nöje | Conventum Arena
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login