Mia Skäringers succéföreställning på bio i Lindesberg

Av den 25 februari, 2020
"No More Fucks To Give" har setts live av över 300.000 besökare i Stockholm och Göteborg - nu visas föreställningen på biografer över hela landet

Söndag 8 mars kl 18:00 visas Mia Skäringers hyllade show ”No More Fucks To Give” i en liveinspelning på mer än 100 biografer i landet – däribland Lindesbergs Bio. Biljetter á 220 kronor släpptes i fredags (21 februari) och  numrerad platsbiljett kan köpas på bio.se.

Den 8 mars 2018 meddelade Mia Skäringer att hon hade en ny föreställning på gång. Turnépremiären gick av stapeln i november samma år, därefter blev det ytterligare två vändor och Avig Maria – No More Fucks To Give sågs till slut av över 300.000 besökare. Den 8 mars i år, exakt två år senare, går föreställningen upp på bio runt om i Sverige via Filmstaden och Biografcentralen. 

I november 2018 hade Mia Skäringer urpremiär med sin föreställning No More Fucks To Give. En revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media samt slagit publikrekord med sex utsålda Ericsson Globe och sex utsålda Scandinavium samt fyllt Tele2 Arena med 24.143 personer, något ingen annan svensk komiker lyckats med tidigare. Det totala besökarantalet passerade 300.000 och i mars får ännu fler möjligheten att uppleva föreställningen No More Fucks To Give då den går upp på bio i fler än 100 biografer runt om i landet. Filmen visas vid två exklusiva tillfällen med premiär den 8 mars och därefter den 10 mars.

”En symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan”

Mia Skäringer hälsar i ett pressmeddelande: ”NO MORE FUCKS TO GIVE – liveinspelningen, flyttar in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar”.

Till stöd för den ideella organisationen MÄN (Män för jämställdhet)
Fem procent av intäkterna går oavkortat till den ideella organisationen MÄN (Män för jämställdhet) och specifikt till organisationens verksamhet Killfrågor som riktar sig till unga killar. MÄN är en ideell, feministisk organisation som jobbar för jämställdhet, mot mäns våld mot kvinnor och för en förändring av destruktiva maskulinitetsnormer. Sedan 2009 driver MÄN ett nationellt psykosocialt stödteam riktat till unga killar, både på nätet och i fysisk samtalsterapi.

Film | Mia Skäringers succéföreställning på bio i Lindesberg
Örebroguiden

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login