MG lanserar limiterad kollektion med Valerie

Av den 14 april, 2019

I samband med modekedjans festkampanj FEMININE INDIVIDUALITY förstärks sortimentet av varumärket Valerie vars plagg kommer att finnas i en limiterad upplaga hos MQ.

– För mig går inspiration och livsstil hand i hand och jag vill skapa mode som kvinnor känner sig fina i och kan bära med gott samvete. Därför jobbar vi med hållbarhet i kollektionen, från nära produktion i Europa till veganska tyger, säger Valerie Aflalo, grundare och designer för varumärket Valerie.

Vårens festkollektion hos MQ är feminin, mjuk och harmonisk samtidigt som den förmedlar styrka. Till en bas av vitt läggs ljusa pasteller och mörkare toner för en spännande kontrast. Draperingar och volanger är återkommande detaljer och bland mönsterbilderna samsas skira print med mer uttrycksfulla kreationer.

– Den vita kostymen är en av de viktigaste siluetterna tillsammans med den feminina klänningen, säger Daniel Ivarsson, designchef för MQ. Valeries kollektion kompletterar vårt sortiment med fler stilar som förmedlar kvinnligt självförtroende och kvalitet.

Festkampanjen och Valeries kollektion lanserades i butik i Örebro och på MQ.se den 11 april.

Mode | MG lanserar limiterad kollektion med Valerie
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login