Messiah Hallberg värmde på Villa Strömpis

Av den 20 juli, 2017
Messiah Hallberg skönt tillbakalutad och riktigt på hugget!

Messiah Hallberg har ett rykte om sig att vara arrogant, stöddig, kaxig. Ja, rent ut sagt sparka nedåt, att inte bry sig så hårt om saker och ting. Så är det, på ett skönt men ändå så att man får för sig att han faktiskt någonstans bryr sig ändå!?

Messiah är en frisk fläkt inom standup-genren, med skämt som kan vara sjukt råa och grymma svingar han sig fram genom skämten.

Mest så slår han tillbaka på sig själv och sin egen omgivning, men visst så får sig publiken sig en sväng av sleven också.

Ett exempel är när han ber alla tjejer om ursäkt för hur killar kan vara i sexton-sjuttonårs-åldern genom att säga:
”Killar är helt dumma i huvudet i sexton-sjuttonår-åldern, de fattar ingenting när det kommer till sex. Ni tjejer är så snälla och säger ingenting, kanske för att ni inte heller vet så mycket. När det kommer till fingerpulla så behandlar killar i den åldern fittan som om den vore skyldig dem pengar, det var först när jag mötte en äldre tjej som det blev rätt.”

På den vägen var det genom hela akten, och det är det som är det bästa med Messiah, han har koll och det blir faktiskt spot on för det mesta. Publiken är med på noterna och på topp, det är skönt att gå från en standup-akt med lätt magkramp.

Messiah Hallberg får hela…

⇓⇓ Kolla in bilderna från Messiah Hallberg ⇓⇓

Anders Olofsson, Nöje | Örebro
Örebroguiden

 

Fotograf
Karl-Johan Sandberg
Örebrogudien

You must be logged in to post a comment Login