MEN GUD! – Magnus Betnér är den allsmäktige i ny komedi

Av den 11 november, 2019
MEN GUD! – Magnus Betnér är den allsmäktige.

Möt Skaparen själv, här gestaltad av Magnus Betnér, i en fartfylld komediföreställning. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud.

Luta dig tillbaka och häng med på en resa fylld av asgarv och insikter, där Gud och hans änglar ger oss den osminkade sanningen om skapelsen, människan och Bibelns mysterier.

”Gud förkroppsligad av Magnus Betnér, lika osannolikt som självklart! Pjäsen är smart och skitkul, en Broadwaysuccé i briljant översättning. Det ska bli ett sant nöje att få jobba med Magnus och hans änglar som spelas av Johanna Lazcano och Jesper Sjöberg, även de begåvade komiker,” säger Rikard Bergqvist, regissör.

Den provokativa och sylvassa komikern gör nu skådespelardebut i rollen som Gud den allsmäktige, i en föreställning som är baserad på Broadway-succén An Act of God, skriven av David Javerbaum (The Daily Show) och fritt översatt av John E Thelin (The Simpsons, The Late Show with David Letterman) och Magnus Betnér (Parlamentet, Släng dig i brunnen).

Originaluppsättningen har väckt stor uppmärksamhet och har spelats för utsålda hus i både London och New York.

I rollerna Magnus Betnér, Johanna Lazcano och Jesper Sjöberg. 
Regi Rikard Bergqvist. 
Produceras av Göta Lejon och Kulturaktiebolaget.

MEN GUD! har premiär på Göta Lejon i Stockholm den 2 februari 2020 och åker sedan på turné till för att komma till Örebro och Örebro Konserthus Fredag 27 Mars 2019. Biljettsläpp tisdag 12 november 11:00.

Nöje | MEN GUD! – Magnus Betnér är den allsmäktige i ny komedi
Örebroguiden

Källa Kulturaktiebolaget

You must be logged in to post a comment Login