Melodinosariefestival till Lindesbergs Folkets Hus

Av den 24 februari, 2020

Söndag 1 mars kl 13:00 blir det Melodinosariefestival i Lindesbergs Folkets Hus. Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival för barn och deras föräldrar. Lyssna, sjung med och se till att rätt låt vinner.

I Melodinosauriefestivalen blandas musik, humor och interaktivitet. Här finns något för alla oavsett om man gillar kadaverschlager eller stillsamma långhalsballader. Men vilken låt är bäst? Det bestämmer publiken! Men räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk.

Carl-Otto Johansson från Kalmar är Pappa Kapsyl: ”Min ambition är att skapa musik och underhållning som både barn och vuxna kan tycka är genuint bra”.

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn och deras föräldrar. Han turnerar flitigt över hela landet och är en av Sveriges mest anlitade barnartister och familjeunderhållare. Allt började 2012 när debutskivan ”Dinosaurielåtar” släpptes och Pappa Kapsyl började producera barnföreställningar i egen regi. Föreställningen ”Jagad av en T-rex!” med premiär 2013 blev snabbt en succé som tagit Pappa Kapsyl på turné över hela landet – ofta i samarbete med länsmusikorganisationerna. Med tiden har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare och idag gör han både skolföreställningar och större offentliga shower på konserthus, teatrar och utomhusscener.

»Mer info här«

Nöje | Melodinosariefestival till Lindesbergs Folkets Hus
Örebroguiden

Källa: Lindekultur

You must be logged in to post a comment Login