Melissa Horn släpper nya singeln ”Regnet”

Av den 24 juni, 2019

Melissa Horn släppte nyligen singeln ”Regnet” från hennes kommande album med release i september. Redan i april kom första smakprovet när singeln ”Du brukade kalla mig för baby”med Kaah släpptes, samtidigt blev det officiellt att hon i höst ger sig ut på en omfattande nordisk turné med närmare 50 stopp. Hon befinner sig just nu i studion för att färdigställa albumet. 

Melissa är en av Sveriges största och mest älskade artister. Debutalbumet ”Långa nätter” (2008), ”Säg ingenting till mig” (2009), ”Innan jag kände dig” (2011), ”Om du vill vara med mig” (2013) och ”Jag går nu” (2015) har alla sålt guld respektive platina. Hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar.

Lyssna på Regnet här»

Musik | Melissa Horn släpper nya singeln ”Regnet”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login