Meditation en masse när Clarion Hotel och Rituals inleder ett samarbete

Av den 25 maj, 2018
Rituals produkter finns nu på Clarions alla hotellrum

Nyfiken på meditation? Den 28 maj värnar Clarion Hotel om det inre lugnet och välkomnar alla till ”Meditation en masse”- en guidad meditation på samtliga Clarion Hotel i Norden. Initiativet sker i samarbete med Rituals och är en kick-off inför samarbetet.

Meditation en masse äger rum måndagen den 28 maj och kickstartar samarbetet mellan Clarion och Rituals. Eventet kommer att ske på ett 50-tal Clarion hotell i Norden. Meditationen sker via Rituals meditationsapp och är cirka 15 minuter lång. Den är tänkt som en enkel introduktion för de som aldrig tidigare testat. Några av hotellen har bjudit in lokala profiler inom meditation och yoga för att leda sessionen. Och för de som önskar erbjuds en härlig hotellbuffé till rabatterat pris efteråt.

Vi inledde nyligen ett rikstäckande samarbete som innebär att våra hotellgäster får uppleva Rituals produkter på våra hotellrum. För att stärka samarbetet ytterligare ville vi göra en aktivitet utöver det vanliga som lyfter bådas passion för livskvalitet. Detta landade i ett meditations-event där våra hotell bjuder in allmänheten och hotellgäster till en guidad meditation för harmoni, avslappning och välbefinnande, säger Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication Clarion Hotel.

Flera av hotellen erbjuder idag yoga i olika former och meditationen ses som en förlängning av detta som får oss alla att sakta ned och slappna av för en stund. Tanken är att meditationen ska bli ett återkommande event på Clarion Hotel framöver.

Detta är ett fantastiskt sätt att starta dagen på. I vår app hittar du olika meditationsprogram, beroende på dagsform, från 5 – 20 minuter. Vår passion är att omvandla vardagliga rutiner till meningsfulla ritualer och här kan vi verkligen ge verktyg åt alla för att finna glädjen i det lilla, säger Susanne Andersson, Marketing Manager Nordic, Rituals.

Inspirerade av visheten i forna österländska traditioner har Rituals skapat ett omfattande sortiment av exklusiva och prisvärda produkter för kropp och hem och Clarion har redan fått mycket positiv respons på samarbetet från hotellens gäster. Produkterna kan även köpas i receptionen på hotellen.

Eventen är öppna för alla och för de som inte har Facebook går det bra att anmäla sitt deltagande direkt till hotellet.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login