MateBook X Pro nu tillgänglig genom förhandsbokning

Av den 4 juli, 2018

Svenska konsumenter har fått hålla till godo sedan Huawei MateBook X Pro presenterades på MWC 2018 i februari. Men snart finns den efterlängtade nyheten i MateBook-serien tillgänglig i svenska butiker. Mellan den 1 och 15 juli går det nämligen att förhandsboka MateBook X Pro hos Elgiganten. Under perioden ingår dessutom surfplattan Huawei MediaPad M5 på köpet.

Den har redan omskrivits som ”den bästa laptopen på marknaden just nu” av den ansedda techsajten The Verge. Premiumprodukten MateBook X Pro är den första bärbara datorn med en FullView-skärm om 13,9 tum och väger endast 1,33 kg. Nu finns produkten tillgänglig för svenska konsumenter. Från och med den första 1 juli går det att förhandsboka MateBook X Pro hos Elgigantens butiker och online. Då ingår dessutom Huaweis surfplatta MediaPad M5 på köpet. 

Surfplatta för både jobb och nöje
MediaPad M5 kan stoltsera meden högkvalitativ skärm, professionellt ljudsystem och ett högpresterande batteri. En optimal produkt för såväl underhållning som mobilt arbete. I tester har den fått topprecensioner av flera svenska teknikmedier. Bland annat för sin eleganta design i metall med tunna, rundade kanter samt det imponerande ljudet. Dessutom är det enkelt att synkronisera bilder och filer mellan datorn och plattan med Huawei Share. Överföringshastigheten med Wi-fi når upp till 20 Mbps, vilket motsvarar 100 gånger snabbare hastighet än Bluetooth.

MateBook X Pro kommer i färgen Mystic Silver.

Prylar | MateBook X Pro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login