Mat | Pastella Grönsakspasta med upp till 40% grönsaker

Av den 29 juli, 2015

En grönsakspasta med 40% grönsaker väcker förstås uppmärksamhet, nyfikenheten är stor på hur den kan tänkas smaka och många gillar tanken med mindre stärkelse i en färskpasta. 

Med de tre varianterna med antingen morötter, blomkål eller broccoli och ärtor i kombination med Pastellas goda pasta har Sverige fått en ny vardagsklassiker som passar perfekt till alla familjer som gärna vill äta lite bättre och mer grönt.

Det finns inga tillsatser, E-nummer, färg- eller smakämnen i pastan – och så blir den klar på bara en minut.

Pastella Grönsakspasta med morötter har en fin morotsfärg som kommer från grönsakerna. Pastan har ingen tillsatt färg, E-nummer eller smak och har därför den klassiska smaken av färsk pasta. Pastella Grönsakspasta med morötter innehåller 42 g grönsaker per 100 g.

Pastella Grönsakspasta med broccoli och ärtor har en tilltalande grön färg som kommer från grönsakerna. Pastan har ingen tillsatt färg och inte heller E-nummer eller smak, och har därför den klassiska smaken av färsk pasta. Pastella Grönsakspasta med broccoli och ärtor innehåller 46 g grönsaker per 100 g, där broccoli och ärtor står för hälften var.

Pastella Grönsakspasta med blomkål är neutral i färgen, precis som klassisk, färsk Fettucine. Pastan har nämligen ingen tillsatt färg och inte heller E-nummer eller smak, och har därför den klassiska smaken av färsk pasta. Pastella Grönsakspasta med blomkål innehåller 41 g grönsaker per 100 g.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login