Mat | Nya Old El Paso™ Restaurante hämtar smakerna från Mexiko

Av den 7 november, 2015

Nya Restaurante-sortimentet från Old El Paso™ har tagits fram efter en inspirationsresa i Mexiko. Totalt är det tre nya recept som är hämtade från olika delar av landet och består av; Chicken Tinga från Puebla-regionen, Baja Fish från Kaliforniska halvön samt Pork-Al Pastor från central-Mexiko.

Framtagna med hjälp av lokalbefolkningen
Recepten till Restaurante-produkterna består av ingredienser som har hämtats från olika regioner i Mexiko med långa mattraditioner och utvecklats tillsammans med lokalbefolkningen från dessa platser. Detta för att säkerställa att recepten är snarlika de mattraditioner som finns där.

De olika recepten är några av de mexikanska kockarnas och matälskarnas absoluta favoriter och med hjälp av de färdigkomponerade middags-kiten, kan hemmakockar i Sverige nu äntligen få chans att prova på rätterna och samtidigt upptäcka tre helt nya smakupplevelser. Middags-kiten består bland annat av mjuka minitortillas och kryddblandningar. Rätterna är lätta att tillaga och recepten är enkla att följa.

– Något av det mest uppskattade man kan få när det gäller mat och resor till ett land, är tips från lokalbefolkningen och det var precis det som vi tog tillvara på när vi utvecklade Restaurante. Vi har återvänt till Old El Pasos rötter och samlat recept från olika områden i Mexiko, vilka vi nu vill sprida till Europa och Sverige, säger Martina Börjesson, nordisk varumärkeschef för Old El Paso™.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login