Mat | Kung Markatta utökar sitt snackssortiment

Av den 18 maj, 2015

Kung Markattas krispiga Minimajskakor tillverkas av ekologiskt odlad majs från soliga Italien. Med smak av syrlig yoghurt och lök är de goda att äta som de är, som ett mellanmål eller varför inte som ett snacks till helgen!

Kung Markatta utökar nu sitt snackssortiment med härligt knapriga och goda Minimajskakor av ekologisk majs. Minimajskakorna är krispigt lätta, samtidigt som de är rika på smak. De innehåller endast naturliga ingredienser och inga konstgjorda färgämnen eller syntetiska smakförstärkare. Den ekologiska märkningen garanterar GMO-fri majs.

På soliga fält i Italien skördas de gyllengula, ekologiska majskolvarna. Majskornen poppas och formas sedan till runda, tunna små kakor. Smaken av syrlig yoghurt balanseras upp av mild lök, persilja, salt och andra kryddor. Alla ingredienser är ekologiska och naturligt framställda. Storleken på påsen gör att den är lätt att ta med sig på utflykten eller in i biosalongen.

Kung Markattas Minimajskakor säljs i välsorterade ICA-butiker och i andra välsorterade butiker inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Pris cirka 14,30 kr för 50 g.

Mat
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login