Mat | Estrella presenterar stolt nya chips på tillfälligt besök

Av den 13 juli, 2015

Estrella har lanserat en ny chipssmak i begränsad upplaga inför Stockholm Pride som går av stapeln den 27 juli.

De nya chipsen har tagits fram i samarbete med 7-Eleven för att visa att man delar och stödjer Prides värdegrunder och arbete, att aktivt stärka hbtq-personers rättigheter och att ta avstånd från all form av diskriminering.

Nu är det äntligen dags för Stockholm Pride. Stockholm stad kommer på måndag att förvandlas till en glädjefylld frizon med glitter, färg, debatter och fester och i år är det 7-Eleven som är en av huvudsponsorerna för Stockholm Pride.

Stockholm Pride arbetar för att stärka hbtq-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering som exempelvis rasism, sexism, homofobi och transfobi.

– Vi på Estrella delar samma värderingar och är därför stolta över vårt samarbete där vi är med och tar ställning för de värdegrunder som finns kopplade till Stockholm Pride, säger Lisa Müller.

Stockholm Pride är inte vilken sommarfestival som helst. För homosexuella, bisexuella och transpersoner över hela världen är firandet av Pride en lika välkänd och lika viktig högtid som jul- eller nyårsafton, skriver Stockholm Pride själva i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Bland besökarna till Stockholm Pride brukar det vara populärt att ha picknick på evenemangsområdet och vad passar då bättre än en påse chips i picknickkorgen?

Chipsen kommer att säljas hos 7-Eleven fram till 30 augusti och kostar ca 27 kr för en 175g påse.

Mat
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login