Masta Ace & Bam tillsammans på svensk release

Av den 28 september, 2016

Video | Osten af feat. Masta Ace, Bam (Jungle Brothers), Kashal-Tee, Prop Dylan & Coco Rouzier – The Avengers (Official Music Video).

Masta Ace och Bam (Jungle Brothers) för första gången tillsammans på unik svensk release

Inte sedan Quincy Jones hade en svensk fru har amerikansk och svensk smak gift sig så bra som nu när Osten af släpper musikvideon till ”The Avengers”!

Osten af är i gott sällskap med de levande legenderna Masta Ace och Bam från Jungle Brothers, som gör gemensam sak med de svenska rap-ikonerna Kashal-Tee och Prop Dylan.

Tillsammans utgör de ett gäng super-hjältar inom hip-hoppen som är här för att städa upp i den smutsiga branschen! Det är inte bara en metafor, för inom hip-hoppen är dessa legender superhjältar på riktigt, och superkrafterna är tydliga i videon!

En av Sveriges bästa producenter Freddie Cruger (också känd som Red Astaire) står bakom musiken på den här bangern, han är själv en superhjälte i branschen med mer än 50 vinylsläpp bakom sig, i refrängen hör vi själfulla Coco Rouzier från Brooklyn. 

Videon är regisserad av Daniel Lindqvist som för närvarande är bosatt och arbetar i Los Angeles. Animationerna är gjorda av Jonathan Mthson. Videon spelades in i Österrike, Danmark och Sverige. 

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login