Martin Stenmarcks sätter in extraföreställning i Örebro våren 2018

Av den 4 november, 2017

Till föreställningen har Martin specialskrivit låten ”Ingen annan” tillsammans med Andreas Moe och David Björk.

Martin Stenmarck har precis lämnat en succéhelg bakom sig med en lyckad premiär av sin nya föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk”.

Föreställningen fick ett varmt mottagande av såväl publik som kritiker:

”Tolv syskon. Fyra pappor. En gränslös mamma. Ingen självklarhet att man lyckas göra lättsam underhållning av uppväxten i en sådan familjekonstellation. Men Martin Stenmarck gör det, så att det både roar och berör”.
++++ Aftonbladet

Under hösten åker Martin ut i landet på turné med föreställningen där Göteborg står näst på tur följt av flera utsålda datum i olika städer innan han återvänder till Stockholm för extrainsatta föreställningar i vinter. Nu är det även klart att turnén förlängs under våren 2018 och besöker fler städer runtom i Sverige.

Martin Stenmarck har flera år som artist bakom sig och många av hans texter är skrivna utifrån egna erfarenheter. Och är man uppväxt med elva syskon och en mamma lika oberäknelig som en virvelvind finns det mycket att berätta. Tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, som även står för regi, har Martin skrivit manus till sin första föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk”.

För första gången öppnar Martin upp och berättar om sin speciella barndom. Det blir en föreställning där musik varvas med anekdoter och gestaltningar fyllda med känslor som smärta, längtan och glädje kring sin stora familj. Med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…

Föreställningen fredag 10 november i Örebro på Konserthuset är utsålt, men Martin Stenmarck kommer tillbaka till Örebro men en extraföreställning fredag 13 april 2018 även den i Örebro Konserthus.

Biljetter via: www.martinstenmarck.com

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login