Marit Bergman live på Frimis Salonger

Av den 19 oktober, 2020

Marit Bergman kommer att spela live på Frimis Salonger inför en sittande publik.

”Ingen vet hur länge det här tillståndet tänker hålla i sig. Jag håller nästan på att glömma bort vem jag är, så jag behöver, på de sätt som nu är möjliga, komma igång med att göra det jag egentligen gör.

Alltså: skriva mina låtar, spela dem för människorna. Nu har jag tillverkat ett gäng sånger som vill komma ut på en liten rastningspromenad för att bli verkliga. En sång handlar om bävrar. Den är allvarligt menad men är väldigt svår att sjunga utan att råka skratta, eftersom den handlar om bävrar. Men jag ska göra mitt absolut bästa.”
– Marit Bergman

Marit Bergman kommer att spela live på Frimis Salonger inför en sittande publik Lördag 24 Oktober 2020.

» Mer information här «

Musik | Marit Bergman live på Frimis Salonger
Örebroguiden

Källa Frimis Salonger

You must be logged in to post a comment Login