Mariette på sommarturné kommer till På Flotten i Karlskoga

Av den 30 maj, 2017

Mariette sågs senast i årets Melodifestival där hon deltog med den numera guldskivebelönade låten ”A Million Years”. Den 9 juni släpps uppföljaren ”Louder” och samma kväll inleder hon en omfattande turné runt om i Sverige.

Mariettes musikkarriär inleddes tidigt. Redan när hon gick i sjuan bildade hon en sång- och gitarrduo med en tjejkompis. År 2009 blev hon känd för den stora massan då hon knep en fjärdeplats i tv-programmet Idol. Därefter har Mariette släppt flera singlar och album och dessutom turnerat med Magnus Uggla och Ace Wilder.

Debuten i Melodifestivalen kom redan 2015 med låten ”Don’t Stop Believing” (skriven av Linda ”Miss Li” Karlsson och Sonny Gustafsson), då kom hon trea i finalen. Samma år skrev och framförde hon den officiella Pridelåten ”My Revolution”. Och i år blev det alltså ett kärt återseende för Mariette i Melodifestivalen med ”A Million Years” (skriven av Thomas G:son, Johanna Jansson, Peter Boström, Jenny Hansson och artisten själv).

Just nu arbetar Mariette i studion med att färdigställa nya låtar och den 9 juni släpps den nya singeln ”Louder”, samma kväll står hon redo att möta den svenska livepubliken då hon inleder sin sommarturné.

Onsdag 28 juni kommer Mariette till Karlskoga, På Flotten, på sin sommarturné.

Kultur & Musik | Karlskoga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login