Marielle kommer till På Flotten i Karlskoga

Av den 10 juni, 2017

Nu släpper Mariette nya singeln ”Louder” och i sommar är hon aktuell med en stor Sverigeturné med ett stopp hos På Flotten i Karlskoga.

”Louder” är en poplåt i upptempo med mycket trummor och frihetskänsla som Mariette skrivit tillsammans med Melanie Wehbe, Patrik Jean, Elias Näslin och Karl-Ola Kjellholm. Låten är producerad av det framgångsrika producent-teamet ”The Family” som har producerat låtar till Iggy Azalea, Loreen, Fifth Harmony, JoJo, Måns Zelmerlöv mfl.

– Jag är högljutt lycklig över att äntligen få släppa ut ”Louder” och påbörja en efterlängtad turné! För mig är Louder en låt om självständighet och om att stå stark i sig själv. Lyssna mer på sitt inre och sluta anpassa sig så mycket efter vad andra tycker och tänker. Dränk skitsnack genom att ”play it LOUDER”!

Mariette sågs senast i årets Melodifestivalen där hon deltog med låten ”A Million Years” (skriven av Thomas G:son, Johanna Jansson, Peter Boström, Jenny Hansson och artisten själv). Mariette slutade på fjärde plats och låten har spelats flitigt på radio under våren.

År 2015 deltog hon i samma tävling med låten ”Don’t Stop Believing” (skriven av Linda ”Miss Li” Karlsson och Sonny Gustafsson), då kom hon trea i finalen.

Lyssna på ”Louder” här »

Onsdag 28 juni kommer Marielle till På Flotten, Karlskoga!

Kultur & Musik | Karlskoga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login